Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як зазначає гість програми, це не секрет, що Україна зможе вступити в НАТО після війни і не раніше. До того ж, нагадує він, президент Зеленський неодноразово говорив, що двері НАТО розчинені, але ми не знаємо, де ці двері.

«За 2022-2023 роки я поїздив Україною, різними регіонами, від Закарпаття і до Сходу України, плануємо із дружиною поїздку до Миколаєва, до Одеси, а у Миколаєві, Одесі я був прямо перед початком війни у відрядженні у філії університету. Знаєте, я бачив велику країну, яка повинна мати честь, гідність не проситися нікуди», - стверджує Сергій Ягодзінський.

На його думку, саме так, нікуди, оскільки Україна – держава із великою територією, талановитими людьми, країна, де навіть села виглядають як палаци, зокрема, на Закарпатті. З іншого боку, констатує професор, є і проблеми, звісно, але проситися ми не маємо нікуди.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман повідомив, що у росії не хочуть визнавати, що вони вбивають мирних жителів.

Також Знай.ua писав про те, що Ягодзінський пояснив, що сьогодні не так із філософією в Україні.