Про це він розповів на своєму каналі.

«Час однополярного світу, безроздільного панування американської зовнішньої політики на земній кулі закінчується. І винен у цьому тією чи іншою мірою Китай, який вийшов на стежку конкуренції, суперництва», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, Китай намагається боротися зі США за геополітичний вплив на планеті. Як зазначив Дмитро Співак, тепер Китай усьому світу демонструє свої претензії на біполярний світ, де Китай відіграватиме таку саму роль, як і Сполучені Штати Америки.

«Ця битва титанів лише розпочалася. Китай зараз займається не лише економічною експансією, а й створенням довкола себе величезної коаліції різних країн», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, чи може Китай зупинити ядерний шантаж путіна.

Також Знай.ua повідомляв, що доктор філософських наук Сергій Ягодзінський розповів, чи потрібно Україні в НАТО та ЄС.