Про це він розповів на своєму каналі.

«Дрони в Севастополі, там була потужна пожежа. Про що це каже? Це сильний психологічний аспект. Тобто вкотре Україна демонструє світові, що нічого забороненого немає, що нічого на 100% закритого немає, що Крим – не така вже й неприступна фортеця, як це здавалося нещодавно», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, українські дрони успішно долетіли до нафтобази в Криму, і хвалена російська ППО не впоралася. Як зазначив Дмитро Співак, це також черговий удар по іміджу кремля та особисто путіна, для якого Севастополь – це сакральне місце.

«Там база у Севастополі, фундамент військово-морського флоту росії у Севастополі – це сакральна історія. І коли якийсь дрон туди залітає і потрапляє прямо в нафтобазу, це, звичайно, багато про що говорить», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, доктор філософських наук Сергій Ягодзінський розповів, чи загрожує нам ядерний удар з боку рф.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Вадим Карасьов заявив, що війна може закінчитися цього року.