Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Окрім символізму, вони кожний обстріл планують ще й як психологічний ефект. Це потужна психологічна операція ворога. Як відомо, десь приблизно з третьої до п’ятої години – це час найміцнішого сну, коли людина найміцніше спить. Відповідно, важче зібратися, добігти до сховища та й взагалі зорієнтуватися, що відбувається», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, росіяни також чудово розуміють, що вночі всі люди вдома, тому в результаті ракетного удару по будинку будуть набагато більші жертви. Як зазначив Олександр Мусієнко, росіяни, коли завдають ракетних ударів по містах, усвідомлюють наслідки.

«Це очевидно, і тому це в них абсолютно запрограмована ціль», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, чи може Китай зупинити ядерний шантаж путіна.

Також Знай.ua повідомляв, що доктор філософських наук Сергій Ягодзінський розповів, чи треба Україні в НАТО і в ЄС.