Про це він розповів на своєму каналі.

«Так звана російська омбудсменка Львова-Бєлова, якій, до речі, Міжнародний суд виписав ордер разом із путіним за незаконну депортацію українських дітей, дала інтерв'ю», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, на запитання про те, чи вона військова злочинниця насправді, Львова-Бєлова відповіла: «Я ж мати». Як зазначив Олександр Качура, нацистська злочинниця Ільза Кох також була матір'ю, але була засуджена, відсиділа 20 років і зрештою повісилася у своїй камері.

«І путін, і Львова-Бєлова будуть відповідати за кожну українську дитину, якій вони зламали життя, за кожну дитячу сльозу. Готуйтесь», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура прокоментував реакцію міноборони рф на удар по будинку в Умані: «Так роблять тільки нелюди».

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політолог-міжнародник розповів, чого очікувати від саміту НАТО у Вільнюсі.