Про це він розповів на своєму каналі.

«Я хочу поскаржитися на проросійських блогерів, які починають «топити» за Україну. Якщо бачили останні коментарі Шарія, то він уже дістав паспорт України, пишається, що він українець, скаржиться на «руський мір» і на все, що принесли росіяни в Україну», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, це не поодинокий випадок, і навіть пригожин все частіше висловлюється щодо сили й потужності Збройних сил України. Як зазначив Святослав Дубина, також є гіркін, який давно вже говорить про слабкість російських військових і про силу української армії.

«На болотах вже стогін, і навіть відомі проросійські блогери уже розуміють, у яку халепу вони потрапили», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко пояснив, чому окупанти обстрілюють Україну вночі: «Психологічний ефект».

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура розповів, що чекає на військових злочинців росії: «Будуть відповідати за кожну українську дитину».