Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як підкреслює гість програми, кожна область України має свою специфіку, достатньо глянути хоч на історичні етапи розвитку кожної окремої області. Тому, констатує він, коли ми дивимося навіть на менталітет кожної області, то люди там дуже відрізняються, тому харків’яни і хмельничани – достатньо різні.

«І це дуже добре, тому що в цій різноманітності ми якраз створюємо багату спільну ідентичність, яку ми називаємо українцями. У цьому сенсі це величезна наша перевага і наше достоїнство. Поліетнос, який створює одну націю», - пояснює Дмитро Васильєв.

За його словами, науковці навіть стверджують, що, скільки в Україні є областей, стільки ж є умовних етногруп українців, але вони всі створюють одну єдину націю. І зараз, підкреслює експерт, через війну ми дійсно зрозуміли цінність України, що вона означає для всіх нас. А відтак, констатує він, байдуже, з Харкова ти чи з Донецька, з Луганська чи зі Львова, адже цінність України для всіх одна.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, чим займатиметься Ердоган – зерновою угодою чи миром в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи справді Угорщина вирішила припинити підтримувати рф.