Про це він розповів на своєму каналі.

«Хто відправив безпілотники на кремль і взагалі, чому в цій справі стільки дивних моментів? Я маю кілька версій того, що сталося, що це були за безпілотники і чому вони вночі летіли на кремль. Але в жодній із цих версій немає Збройних сил України», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, також у цих версіях немає ні Зеленського, ні Буданова як замовників цієї акції з однієї простої причини. Як зазначив Борис Тизенгаузен, абсолютно безглуздо Україні було б атакувати кремль, знаючи любов путіна, військового керівництва до якихось ударів відплати.

«Тобто це абсолютно безглузда акція. Ось полетіли ці два безпілотники, один із них навіть прапор не зміг знести з флагштока, інший упав на дах, щось спалахнуло. Загалом, гарна картинка, професійно знята з рук кимось. Якщо ми говоримо про версію кремля, тобто про замах на путіна, то це цілковита маячня», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, чи є у росії антивоєнні настрої.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив без чого українці не зможуть остаточно перемогти ворога: «У нас багато фронтів».