Про це вона розповіла на своєму каналі.

«У Конгресі Сполучених Штатів Америки було презентовано проект майбутньої резолюції Конгресу, який має назву «Перемога України». У документі йдеться про ключове питання перемоги та встановлення миру в Україні», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, насамперед, йдеться про відновлення міжнародно визнаних кордонів України у 1991 році, коли наша держава здобула незалежність і суверенітет. Як зазначила Марина Ставнійчук, також у документі йдеться про забезпечення миру на українській землі, зокрема й про членство України в НАТО.

«Ідеться також про підтримку США, партнерів, союзників у питанні відбудови України, відновлення інфраструктури нашої держави. Ідеться про те, що керманичи держави-агресора мають понести міжнародну кримінальну відповідальність за скоєння воєнних злочинів, геноциду», - заявила Марина Ставнійчук.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог-міжнародник розповів, чого очікувати від саміту НАТО у Вільнюсі.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Бузаров розповів, чи є в Європі проросійські настрої та чи немає втоми від війни.