Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Бахмут і ситуація навколо Бахмута – це цілеспрямована операція, яка мала багаторівневу підтримку з метою змусити Зеленського ухвалити певні рішення», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, у росії була мета перевести всю операцію навколо Бахмута з військової площини в політичну. І при цьому, як наголосив Олександр Новохатський, Бахмут російські військові, зокрема ПВК «Вагнер», намагалися використовувати для того, щоб якомога довше відтягувати контрнаступ Збройних сил України.

«І неймовірна проблема на сьогоднішній день, із якою стикається той самий пригожин, це російський генералітет і російські чиновники», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, без чого українці не зможуть остаточно перемогти ворога: «У нас багато фронтів».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Олег Старіков пояснив, від чого залежить деокупація Криму: «Через Генеральний штаб все розраховується».