Про це він розповів на своєму каналі.

«Головною подією, безумовно, став удар по куполу Сенатського палацу у кремлі. Прилетіли два безпілотники і спробували збити прапор, це був президентський штандарт. У результаті безпілотники завдали удару по куполу», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, це був дуже символічний удар, бо саме там відбуваються засідання ради безпеки російської федерації. Як зазначив Михайло Шейтельман, саме під тим куполом, куди потрапив безпілотник, 21 лютого минулого року відбулося засідання, де було ухвалено рішення оголосити війну Україні.

«Тому це був ніби точний удар у відповідь, це було точно в ціль. Точна така перекличка з 21 лютого минулого року», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог розповів, чи міг безпілотник над кремлем бути casus belli.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак розповів про значення удару по кремлю: «Це символізм космічного рівня».