Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Насправді це був кінець 20-річного правління володимира путіна. Справа не в тому, куди потрапив цей дрон, справа навіть не в тому, яка версія виявиться правильною. Не має значення, чи зробили це якісь партизани, чи самі росіяни придумали це», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, протягом багатьох років путінська росія намагалася залякати весь світ, махаючи своєю ядерною палицею. Як зазначив Дмитро Співак, росію побоювалися, і навіть уявити собі ніхто не міг, щоб хтось ударив безпілотниками по нафтобазах росії або російських аеродромах.

«Тому удар дронами по кремлю – це символізм космічного рівня. І все, путін абсолютно загнаний у кут, тому що плану «Б» немає, чим відповідати, не зрозуміло», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому Україна не причетна до атаки на кремль: «Цілковита маячня».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог розповів, чи міг безпілотник над кремлем бути casus belli.