Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як зазначає експерт, у росії є десятки мільйонів людей, які проти війни, це десятки мільйонів, вони скидаються на всі ці успішні проекти, роблять цю роботу самі. Тобто, наголошує він, працювати зі своїми мобілізованими – це робота росіян, а не наша, наша справа інша.

«Наша робота – впливати не на цих людей, а на російську еліту. Наші всі ІПСО мають бути спрямовані на російську еліту. Еліта – це дуже багато, це не 5 осіб, не 100 і не тисяча, це скоріш за все навіть мільйон», - констатує Михайло Шейтельман.

За його словами, пояснює експерт, це і депутати міської ради, навіть районної, якщо це велике місто, це люди зі статком у мільйон доларів, це будь-який заслужений артист республіки, скажімо так. Ось на цих людей, наголошує гість програми, ми і маємо працювати, і працюємо.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чи міг безпілотник над кремлем бути casus belli.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, яку роль відіграє Україна у світовій економіці.