Про це він розповів на своєму каналі.

«Дрони літатимуть, і партизани працюватимуть, і диверсійні акції відбуватимуться. Потужно та жорстко працюють українські спецслужби, українська розвідка. І тому таку величезну територію, як росія, захистити неможливо. І ось до речі хвалена російська ППО», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політика, атака дронів на кремль продемонструвала остаточно, що путін втрачає владу в росії. Як зазначив Дмитро Співак, росію зараз очолює людина, з якої всі сміються, територію його країни безперешкодно атакують дрони, і путін нічим не може відповісти.

«Такого російського правителя чекає незабаром трагічний кінець. Політична смерть путіна знаходиться на вістрі тих дронів, які залітають все далі і глибше на територію росії», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман пояснив, чому удар по куполу кремля дуже символічний: «Це було точно в ціль».

Також Знай.ua повідомляв про силу та потенціал: політтехнолог розповів, чим ми відрізняємося від росіян.