Про це він розповів на своєму каналі.

«Щось дивне останнім часом відбувається з пригожиним. Він робить різні заяви: то він йде зі своїм ПВК «Вагнер» із Бахмута, то не йде. Навіщо все це робить пригожин? 10 травня пригожин заявив, що виводить ПВК «Вагнер» з Бахмута і супроводив це все театральним виступом», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, пригожин вирішив, що він найхитріший. Як зазначив Борис Тизенгаузен, пригожин вирішив залишитися непереможеним, адже виводить свої війська якраз перед контрнаступом української армії. Глава ПВК розуміє, що при контрнаступі ЗСУ буде тікати і регулярна російська армія, і вагнерівці, і кадировці.

«Він зафіксував себе непереможеним, мовляв, пішов до контрнаступу, пішов непереможеним. Це хороша піарна складова», – заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе пояснив, чому не можна брати російські паспорти: «росія це використовуватиме».

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман розповів, у якій паралельній реальності живуть росіяни та путін.