Про це він розповів на своєму каналі.

«Має бути предметом досліджень такий феномен, як «рускій мір» і рашизм. Йому має бути дана належна оцінка. На жаль, треба зрозуміти, що це (існування рашизму – Ред.) всерйоз і надовго», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, росіяни зможуть відновитися як нація тільки після того, як визнають свою поразку, покаються, а всі винні понесуть покарання. Як зазначив Святослав Дубина, росіяни мають усвідомити масштаби трагедії, яку вони спричинили.

«На жаль, поки цього не видно, цей процес не спостерігається. Вони продовжують знищувати своїх сусідів і злитися через те, що є люди волі, які чинять супротив й ефективно це роблять», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Шейтельман розповів, у якій паралельній реальності живуть росіяни і путін.

Також Знай.ua повідомляв, що Григол Катамадзе розповів, за якою схемою росія спершу вдерлася у Грузію, а потім і в Україну.