Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми маємо брати не кількістю, а влучністю. Для цього мають бути застосовані новітні технології, для цього треба вести високоточну радіоелектронну боротьбу, знешкоджувати РЕБ», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, також на фронті українські військові для того, щоб боротьба з ворогом була максимально ефективною і з найменшими втратами, мають знешкоджувати ворожу електроніку, вести ефективно контрбатарейну боротьбу й знешкоджувати вогневі засоби окупантів високоточною зброєю.

«Це, звичайно, і дрони-камікадзе, і та високоточна зброя, яку надає Захід. Але знову ж таки кажу, що ми маємо почати виробляти самостійно зброю», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Шейтельман розповів, у якій паралельній реальності живуть росіяни і путін.

Також Знай.ua повідомляв, що Григол Катамадзе розповів, за якою схемою росія спершу вдерлася у Грузію, а потім і в Україну.