Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Бог направив туди, якось так воно саме собою склалося, поїхали туди і дійсно потік обставин так вибудовувався, що ми опинилися в Баришівському районі і в деяких населених пунктах навколо Баришівки працювали», - розповідає Віталій Чорний.

За словами гостя програми, були такі ситуації, що вони заходили в села, а вони не були зайняті ніким, ні нашими, ні їхніми, це була сіра зона, тому їм доводилось самотужки вирішували, що робити і як, як вибудовувати оборону, як здійснювати розвідку, як входити у взаємодію зі Збройними силами України.

«Тому що на той момент ми були, по суті, ніким формально, чисто добровольчий рух. Це було цікаво і справді така козаччина працювала і була ефективною на той момент», - підкреслює Віталій Чорний.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чорний розповів, у скільки разів дрони підвищили ефективність артилерії.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, перед яким вибором 11-ий пакет санкцій поставить Китай.