Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Якщо говорити про документ, який був підписаний у травні 1945-го року, то це була капітуляція. Друга світова війна, на яку у нас орієнтується значна частина громадян в Україні, закінчилася актом про капітуляцію», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, війна закінчилася актом про повну і беззаперечну капітуляцію Німеччини, вона повністю визнала свою провину. Як зазначив Анатолій Якименко, саме таким має бути документ, який закінчить сьогоднішню війну росії проти України, жодних інших паперів не потрібно підписувати.

«Треба це розуміти. Про документ, про папір, який закінчує війну, можна говорити, але він має певну назву. І назва цього паперу – акт про капітуляцію», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, що повинні зробити росіяни, щоб відновитися як нація: «Поки цього не видно».

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Тарас Загородній пояснив, чому в Україні вирішили скасувати 9 травня День перемоги: «Реакція на агресію росії».