Про це він розповів на своєму каналі.

«Це сьогоднішня наша історія, ми сьогодні творимо нову історію, захищаючи свою землю від путінської орди. Хто міг собі таке подумати, що росія піде широкомасштабною війною на Україну? Але це є, це факт», – повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча Україна сьогодні захищає свій народ, свою землю, свою країну від ворога. Як зазначив Дмитро Співак, сьогодні люди гинуть на фронті заради своїх дітей, заради онуків, тобто заради майбутніх поколінь. І головне завдання майбутніх поколінь – вшановувати пам'ять цих героїв.

«І ми сьогоднішнім героями маємо ставити пам'ятники, шанувати їх, вихваляти і пам'ятати багато десятиліть. Така держава буде розвиватися, така держава може стати великою і шанованою у світі», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, аналітик розповів, навіщо росіянам побєдобєсіє: «Це частина їхньої міфології».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, як Україна може мінімізувати свої втрати на фронті: «Ми маємо брати влучністю».