Про це він розповів на своєму каналі.

«Пригожин - колишній в’язень, він зек, при чому сидів за статтями такими достатньо серйозними. І для таких людей навіть у росії була фактично закрита публічна діяльність. Люди з кримінальним минулим залишаються дуже впливовими, можуть бути багатими, але навіть в росії не можуть іти в публічну сферу», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політичного аналітика, війна для пригожина відчинила двері до публічності, і він від цього отримує задоволення. Як зазначив Олександр Кочетков, пригожин на цій хвилі публічності забуває іноді, що вже переходить межу й говорить ті речі, про які найближчим часом може пошкодувати.

«Пригожин хоче відвести від себе відповідальність за провали на фронті. Показати, що це не вагнерівці програють Україні, а всі інші, хто заважає. Насправді, пригожин хоче кудись тікати з росії, бо вже розуміє, що навколо нього стало гаряче, він наговорив багато зайвого», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому пригожин хоче вивести свої війська з Бахмута: «Зафіксував себе непереможеним».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко пояснив, який документ має закінчити війну росії проти України: «Треба це розуміти».