Про це він розповів на своєму каналі.

«Є версія, що в росії вже є певні клани, які рухають пригожина як таку антикремлівську, антипутінську торпеду, який своїми висловлюваннями демотивує російські збройні сили, принижує міністерство оборони та російську армію», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політика, пригожин максимально намагається принизити армію росії, хоча в росії протягом всієї її історії було прийнято поважати армію. Як зазначив Дмитро Співак, пригожин не звертає уваги на цей постулат та впевнено називає російських військових боягузами.

«І, звичайно, це десь б'є і по верховному головнокомандувачу. Йде війна, у якій у них нічого не виходить, цілей якої так і не було досягнуто, і тут з'являється пригожин з тотальною неповагою до російського керівництва», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому пригожин хоче вивести свої війська з Бахмута: «Зафіксував себе непереможеним».

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Олександр Кочетков заявив, що пригожин планує тікати з росії: «Навколо нього стало гаряче».