Про це він розповів на своєму каналі.

«Парад 9 травня – це останній, як на мене, парад, який приймає путін на червоній площі. Я вважаю, що зараз росія увійшла до процесу початку політичного кінця правління путіна. Ви тільки вдумайтеся, що зробив владимир путін власноруч за 15 місяців», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, путін знищив роль росії як важливого геополітичного гравця у світі, повністю втратив Європу як енергетичний ринок. Крім того, як зазначив Дмитро Співак, було знищено «Північні потоки», росія була змушена лягти під Китай, щоб хоч якось врятувати російську економіку через санкції Заходу.

«Путін також повністю демілітаризував російську армію, там мало чого залишилося. Він продемонстрував слабкість російської армії, знищив сотні тисяч військових. Він привів свою країну росію на межу катастрофи, можливо, і розпаду», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний аналітик Олександр Кочетков заявив, що пригожин планує тікати з росії: «Навколо нього стало гаряче».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, що мають зробити росіяни, щоб відновитися як нація: «Поки що цього не видно».