Про це він розповів на своєму каналі.

«Я розумію, що з часом нам все одно доведеться вести якийсь діалог з росією, з росіянами. І зараз треба визначити взагалі, за що ми боремося, як ми будемо говорити про мир і з ким ми будемо миритись», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, зараз є багато росіян, які намагаються продемонструвати свою повагу та любов до України, хоча ще вчора вони були лютими ворогами. Як зазначив Святослав Дубина, є така категорія росіян, із якими ми ніколи не будемо жити в мирі. Це зокрема ті люди, які ставили собі за мету знищення української нації.

«Нам з ними немає про що домовлятися. Друга категорія – це люди, які фактично подають себе такими лібералами, але для них Крим – це не бутерброд. Це така категорія людей, які не розуміють, що таке право власності і що право власності непорушне», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Анатолій Якименко пояснив, який документ має закінчити війну росії проти України: «Треба це розуміти».

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Олександр Кочетков заявив, що пригожин планує тікати з росії: «Навколо нього стало гаряче».