Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Війна не припиняється, і вона не припиниться до тих пір, поки буде існувати російська ідентичність. Війна може перейти в культурну сферу, вона може тривати в якихось інших напрямках, сферах, рівнях», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, якщо говорити про мілітарну сферу, то після смерті путіна війна не закінчиться, але вона точно може мінімізуватися. Як зазначив Анатолій Якименко, якщо Україна використає цей момент смерті путіна, позбавить росіян плацдарму для наступу, то війна мінімізується суттєво. Але цей момент треба використати правильно.

«А якщо ми будемо брати участь у виборах президента росії нового і не будемо займатися нашими справами, то після путіна найімовірніше прийде більш радикальна, прагматична людина, яка захоче виправити ситуацію», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен припустив, чи міг пригожин справді намагатися обміняти позиції армії росії на здачу Бахмута.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Олександр Кочетков заявив, що пригожин планує тікати з росії: «Навколо нього стало гаряче».