Про це він розповів на своєму каналі.

««The Washington Post» робить ці висновки на основі нової серії документів, які з’явилися в мережі. Йдеться про те, що пригожин справді шукав контакти з українською ГУР та пропонував українським силам залишити Бахмут», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, в обмін пригожин хотів здати місця дислокації російської армії. Як зазначив Борис Тизенгаузен, логіка тут є, тому що пригожин давно не сприймає себе невід'ємною частиною регулярної армії. Він, навпаки, всіляко протиставляє свою ПВК «Вагнер» армії росії.

«Я не виключаю, що пригожин дійсно міг зробити чимало для того, щоб піднести Бахмут до 9 травня путіну на парад. І, звичайно, пригожин тоді суттєво підвищив би свої позиції», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний аналітик Олександр Кочетков заявив, що пригожин планує тікати з росії: «Навколо нього стало гаряче».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, як Україна може мінімізувати свої втрати на фронті: «Ми маємо брати влучністю».