Про це він розповів на своєму каналі.

«Наразі можна виявити неабияку кількість пристроїв на гусеничному ходу, у яких зверху пристосована скорострільна зброя калібром міліметрів 30, а іноді ще й ручний гранатомет. Все це швидко переміщається та активно стріляє з наявного озброєння», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політичного аналітика, озброєння безпілотної бронетехніки не дає змоги зруйнувати серйозне укріплення противника, ці безпілотники легко виявити, тому підібратися близько до ворожих позицій вони не можуть. Як зазначив Олександр Кочетков, застосовувати безпілотну бронетехніку найкраще у міській забудові.

«Єдиний реальний варіант, який у мене склався, – це робота спецназу у міській забудові, але це обмежене застосування», – повідомив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, з ким Україна має вести діалог після війни: «Нам все одно доведеться».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко пояснив, чи закінчиться війна після смерті путіна.