Про це вона розповіла на своєму каналі.

«У Грузії знову неспокійно. Грузини вийшли на мітинги протесту проти ідеї російської федерації відновити безвізовий режим та авіаційні польоти між росією та Грузією. Європейський союз звернувся до грузинської влади в контексті грузинських прагнень до європейського співтовариства», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, ЄС закликав Грузію доєднатися до санкцій проти російської федерації. Як зазначила Марина Ставнійчук, намір росії запровадити безвізовий режим і відновити авіаційне сполучення роз’єднав не лише грузинське суспільство, але й грузинську владу.

«У той час, як президент Грузії підтримала народ і виступає проти цих ідей, прем’єр-міністр Грузії закликає ці ідеї реалізувати», - заявила Марина Ставнійчук.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, з ким Україна має вести діалог після війни: «Нам все одно доведеться».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко пояснив, чи закінчиться війна після смерті путіна.