Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Вони (ред. – Захід) побоюються, що, якщо Україна отримає все, що можна, і ривком спробує звільнити Крим чи почне військові дії за підтримки США на території росії, то тоді це викличе дуже різку реакцію з боку росії, мовляв, втрачати їм не буде чого, можуть застосувати ядерну зброю або вступити у прямий військовий конфлікт зі Сполученими Штатами і з НАТО», - пояснює Володимир Фесенко.

Цього, констатує політолог, поки що побоюються на Заході, але ще наприкінці минулого року така сама ситуація була щодо танків, навіть Байден, передаючи Україні системи ППО, відмовляв Зеленському саме в танках.

Проте, нагадує гість програми, пройшов місяць – питання щодо танків вирішилося, так само було і з Німеччиною. На його думку, щодо винищувачів питання теж вирішиться, але трохи пізніше, скоріш за все восени, залежно від ходу воєнних дій на Донбасі і загалом українського наступу.

«Щойно стане зрозуміло, що нам необхідна підтримка з повітря та ефективність дій українських військ вимагає підтримки з повітря, почнуть давати літаки», - підсумовує Володимир Фесенко.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, як підвищити ефективність місцевого самоврядування.

Також Знай.ua писав про те, що Томенко розповів, що спільного між путіним та Ердоганом.