Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як розповідає експерт, карбоновий паспорт – це сертифікат, який додаватиметься до будь-якого промислового виробу чи товару, у якому зазначається, скільки викопних вуглеводнів використали під час виробництва. І за цією градацією, констатує він, відбуватиметься сепарація.

«Тобто визначать країни-виробники товарів і послуг зі значенням карбонового коефіцієнта, неприпустимого для цивілізованого світу, природно, вони будуть ізгоями, і, природно, будуть країни з передовими технологіями, де показники карбонового сліду у межах певних мінімальних значень», - пояснює Олександр Новохатський.

Відповідно, продовжує гість програми, тепер можна легко перестрибнути до Китаю і його відсталих виробничих циклів, які характерні для 40-50-х років минулого століття, де ніхто ніколи не морочиться через кількість карбонових слідів у виробах.

«Так утворюється ще один інструмент сепарації на 2 полюси, де Китай відіграватиме роль центру кристалоутворення країн зла», - робить висновок Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буданов заявив, що зараз вагнерівці виживають на фронті, як можуть.

Також Знай.ua писав про те, що Буданов розповів, як закінчиться війна – ядерний удар чи переговори.