Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами військового, насправді ПВК «вагнер» показала на фронті свою максимальну ефективність на відміну від російської армії, яка показала максимальну неефективність. І зараз, констатує він, конфлікт між пригожиним і Міноборони рф загострився і у вагнерівців забирають можливості.

«Вони використали в Україні підхід постійного поповнення власних втрат завдяки ув’язненим. Коли конфлікт між Міноборони і пригожиним дійшов до піку, їм просто обрізали таку змогу. Зараз вони виживають, як можуть», - розповідає Кирило Буданов.

Водночас кадирівці, стверджує гість програми, це вже зовсім несерйозно. Як він пояснює, там є воїни, як і всюди, як і в російській піхоті чи деінде, але загалом рівень підготовки низький, особливо на фоні «вагнера», який дійсно показував ефективність на полі бою.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Горбачов довів, чому Шевченко був авангардистом.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів, які колоніальні відносини сьогодні встановлюються у світі.