Про це він розповів на своєму каналі.

«Ракетні атаки на Україну змінилися, і остання атака, яка була в Києві днями, була найбільш щільною і найсерйознішою за весь час війни. Причому не за кількістю запущених ракет, а саме за якістю, номенклатурою запущених ракет і за тим, як їх готували, щоб вони прилетіли на Київ одночасно», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, таким чином росія намагалася максимально ускладнити завдання українській ППО у Києві. Як зазначив Олександр Кочетков, одночасно росія запустила по столиці 6 ракет «Кинжал», які, як раніше вважалося, було неможливо збити.

«Була ідея з того боку напружити нашу протиракетну оборону та максимально знищити саме протиракетні комплекси, які зосереджені навколо Києва», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Кирило Буданов розповів, якою є насправді агентурна мережа кремля.

Також Знай.ua повідомляв, що Володимир Фесенко розповів, коли вирішиться питання щодо передачі ЗСУ західних винищувачів.