Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Нам теж має бути на них (ред. – західні еліти) не просто начхати, а наплювати з великої дзвіниці, бо сьогодні вони від нас залежать набагато більше, ніж ми від них. Ці всі ідеї про вступ України в НАТО, весь цей порядок денний вступу в ЄС Україні не те, що не потрібно, це шкідливо, небезпечно, і це шлях у нікуди», - стверджує Олександр Новохатський.

Як пояснює аналітик, єдиний реальний порядок денний політичний, геополітичний і цивілізаційно-культурний в Україні – це формування поля експансії Заходу на Схід. Тільки у цьому разі, констатує він, Україна набуває необхідних властивостей і концентрації ресурсів для прояву і взяття під контроль цілого ряду просторів, які ми зруйнуємо у цій війні.

«Кубань нам не потрібна. Кубань може бути під певним умовним економічним протекторатом. Економічні ключі. Карбоновий паспорт тобі для чого? Високі технології для чого? Кубань можна за один рік у кизяк вивести. Велика аграрна держава Кубань і все, до побачення», - пояснює Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буданов розповів, якою є насправді агентурна мережа кремля.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, що змінило думку Шольця щодо допомоги Україні у війні.