Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Я чула у Ваших інтерв'ю про те, що Ви кажете про період з 2021 до 2048 року. У чому важливість цього періоду? Що відбувається у цей час?

У вас сьогодні такі грандіозні питання, тоді тримайте грандіозні відповіді.

Десь із 1700 року до 2012 року відбувся перехід сонячної системи в іншу епоху. Всі чули про Калі Югу, про епоху деградації. Перед великою Калі Югою була Мала Калі Юга, і вона закінчилася десь у районі Ренесансу. З приходом Ренесансу і у наступні роки почався перехід у наступну епоху, цей перехід закінчився у 2012 році.

Епоха деградації завершилась. Проблема в тому, що більшість нас народжені в перехідну епоху, ми народжені ще до 2012 року і несемо кармічний зліпок, що йде з минулого. І зараз іде саме момент переосмислення, переробки, росту всього людства.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Цей момент якраз із 2012 по 2048 рік. Його можна грубо поділити на 2 частини. Перша частина дана нам десь до 2030 року, щоби ми могли самі знайти себе, знайти можливість вирости до здатності жити в новий час. Друга частина десь із 2030 по 2048 – це коли вже природа нам почне допомагати.

Ще 5 тисяч років тому писали про те, що 2 війни буде до 2030 десь, причому з можливістю ядерної. Там не написано «ядерної», там сказано про масове ураження з великою кількістю смертей. І ці війни можуть дати переосмислення людству і ріст. Що таке загалом війна? Війна – це скидання негативної карми, тому що всі, хто мають отримати максимально жорсткі уроки, одержують їх саме під час війни. Таким чином йде скидання і переродження. Тобто, саме війна є засобом переродження.

Якщо ж ці 2 війни, спочатку перша, а потім друга, не допоможуть нам, то далі чекайте на якісь кліматичні серйозні катастрофи. Не знаю, які, не було про це написано, землетрус чи ще щось, але буде не просто, бо вже земля допомагатиме людству трішки струснутись і прийти до тями.

Це дуже важливо, ви навіть не уявляєте, наскільки це серйозно. Суть того, що в новій епосі складно жити людині зі старим мисленням, зі старим рівнем концентрації, з нашими тваринними уявленнями. Ми маємо це пройти, зробити ривок у нову епоху у новій свідомості. Ось це сенс. Якщо цього не станеться, тоді людство не має сенсу.

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи вийде рф із зернової угоди, якщо Ердоган програє на виборах.

Також Знай.ua писав про те, що Ставнійчук розповіла, як довго США і Європа зможуть допомагати Україні у війні.