Про це він розповів на своєму каналі.

«По G7 все зрозуміло, всі політичні заяви були зрозумілими. Там же виступав із певними заявами президент Зеленський, була зустріч із Джозефом Байденом, після чого Америка оголосила про новий пакет допомоги», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, історичною подією саміту G7 стало те, що туди було запрошено Президента України Володимира Зеленського. Як зазначив Дмитро Співак, Зеленський мав нагоду поспілкуватися тет-а-тет із багатьма лідерами перших країн світу, що дуже важливо для України.

«Тим більше на цьому саміті були присутні Бразилія, Індія, Індонезія тощо. У цьому плані це дуже важливо, стратегічно важливо і, можливо, навіть історично», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук розповіла, як довго США та Європа зможуть допомагати Україні у війні.

Також Знай.ua повідомив, що економічний експерт розповів, чи вийде росія із зернової угоди, якщо Ердоган програє на виборах.