Про це він розповів на своєму каналі.

«Прямо зараз, ось у ці дні, в ці миті ми всі з вами живемо у дуже цікавий час таких тектонічних зрушень та взагалі створення якогось нового світопорядку. Відбувається падіння одних імперій та виникнення нових імперій», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, саме зараз відбуваються історичні події, які можуть впливати на багато десятиліть уперед. Як зазначив Дмитро Співак, наразі відбуваються важливі міжнародні події, які можна вважати історичними.

«Це саміт G7 у Японії, Ліга арабських держав в Еміратах, і Сі Цзіньпін зібрав країни Середньої Азії, переважно це пострадянські країни», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук розповіла, як довго США та Європа зможуть допомагати Україні у війні.

Також Знай.ua повідомляв, що економічний експерт розповів, чи вийде рф із зернової угоди, якщо Ердоган програє на виборах.