Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, по-перше, що дуже символічно, що нас запросили на G7. Це дуже круто. Ви подивіться, хто там був – перші країни світу. Це країни, які створюють ВВП світу, а ВВП росії – це 2% від ВВП світу», - зазначає Георгій Біркадзе.

На його думку, сьогодні потрібно дуже потужно дати росії по зубах, але ми бачимо, що сьогодні немає досі вторинних санкцій, а ці санкцій би допомогли нам 100%. Також, стверджує експерт, потрібно заборонити польоти, тому що літаки - це також товарообіг між країнами, зокрема, це Грузія, Вірменія, білорусь, Туреччина, Іран.

«Обов’язково санкції повинні працювати, тому що сьогодні ми побачили, що до 30 ракет росіяни виробляють на місяць. Тобто там 2 «Кинджали», 10 чи 25 «Калібрів», тощо. Тому я вважаю, що обов’язково цей канал потрібно заморозити», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ніранжан пояснив, що сенс того, що відбувається сьогодні, – переосмислити минуле і увійти в нову епоху з новим мисленням.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів про 15-у сходинку до суспільного щастя.