Про це вона розповіла на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Зараз є спеціалізовані шоу, які роблять нарізку, є люди, які займаються винятково цим напрямком, роблять контртези, перебивають фактажем, розбивають оцю всю маячню правдою», - повідомила Олександра Решмеділова.

За словам політологині, єдина антиотрута проти російської пропаганди в медійному просторі України – це правдивий фактаж. Однак, як зазначила Олександра Решмеділова, російська пропаганда існує і за межами України, її можуть споживати люди за кордоном.

«Є величезна кількість медіа, які працюють на зовнішній майданчик, вони в це вкладають величезні бюджети й кошти. І тут виникає питання стосовно того, чи є в нас трансляція іншомовлення і чи можемо ми на тих полях протидіяти російській пропаганді», - заявила Олександра Решмеділова.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, астролог Алакх Ніранжан розповів, на чому тримаються еліти та чого вони бояться.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, як можна побороти корупцію в державі: «Треба створювати умови».