Про це він розповів на своєму каналі.

«На щастя, так склалася доля, шо Головнокомандувачем був призначений Залужний, який зараз нам дає можливість утримувати лінію фронту, з наявних сил, засобів, які зараз є у Збройних сил України, фактично робити неможливе», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, окрім змін на фронті, ми також маємо робити все можливе, щоб змінити внутрішню ситуацію в державі. Як зазначив Святослав Дубина, не можна ігнорувати проблеми, наприклад, боротьбу з корупцією. Для того, щоб побороти корупцію в державі необхідно запровадити жорсткі каральні методи.

«Треба створювати умови, за яких не буде вигідною корумпованість державного апарату», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, від чого залежить майбутнє України: «Ми з цієї ями маємо вибратися самостійно».

Також Знай.ua повідомляв, що підприємець Павло Себастьянович розповів про переваги податку з транзакцій: «Можна вирахувати будь-якої миті».