Про це він розповів на своєму каналі.

«Податок із транзакції – це як комісія у банку. Ти коли здійснюєш транзакцію, з тебе в цей момент списується маленька комісія. Це можна вирахувати у будь-який момент часу, виходячи з минулого, наприклад, кварталу», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, можна оцінити всю суму транзакцій та зрозуміти, яка комісія потрібна, щоб збирати бюджет у тому обсязі, в якому він зараз збирається. Як зазначив Павло Себастьянович, у такому разі жодних втрат не буде, але водночас і податкова система стане більш прозорою.

«Переходячи до податку з транзакцій, ми просто таку річ, як тіньова економіка, повністю прибираємо, вона зникає», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів про систему кримінальної юстиції України: «Зміни не відбуваються».

Також Знай.ua повідомляв про чотири базові департаменти: політтехнолог Сергій Гайдай розповів, як має бути побудована система управління у державі.