Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи загостриться партизанський рух?

Партизанський рух і взагалі оці люди, що знаходяться всередині, піднімуться. Це те, що запалило саму цю свічку, і навіть якщо завтра там загасять, це не кінець, це початок. Партизанський рух по Сонцю – свічка запалилася, зараз воно буде тільки набирати оберти. Як я розумію, це все хвилеподібно, десь може і підзатухнути, але тут дуже сильна карта – Лицар мечів, все, це вже прокинулося, воно починає рухатись і буде нарощення.

Якщо ми це все візьмемо по дням, то, може, цього всього й бачити не будемо, а якщо пройде рік і ми проаналізуємо, то ви побачите, що це те, що вже зупинити не можна. Там щось, що без кінця працює, без кінця в русі, без кінця воно набирає обертів. Так що у росії вони зараз пожинають усе те, що з такою любов’ю вирощували у нас.

Чи є варіант того, що і білорусь чекає їхнє повстання?

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зараз, наскільки я розумію, так, чекає. Мене запрошували на білоруську програму, вони з Польщі віщують, я їм сказала, що білорусь чекає війна. Поки вони самі воювати не будуть, хай там не фантазують, що ЗСУ зайдуть звільняти, це «дуже треба», вам подобається, так і живіть.

І знову ж у нас Колесо фортуни, дайте чуть-чуть сили і колесо перевернеться, так, як у вас було, більше не буде. Я чекаю щось подібне і в білорусі.

Що лукашенко зараз буде робити?

лукашенко молодець, не можу сказати інших слів. Я так думаю, що якісь перевибори він хоче запустити чи змінити владу. Двійка пентаклів – давайте поміняємося місцями, вашим і нашим, чи передати владу, чи поміняти, але різко.

Тобто він готує лижі на втікачки?

Куди він готує лижі, ми побачимо. Однозначно на втікачки, але все-таки він собі готує віддати владу добровільно, це по карті Смерті, тобто добровільно передає з рук у руки. Якщо ми подивимося на рівні фінансів, то він хоче зберегти свої фінанси якимось чином, зберегти сім’ю і таким чином усе поміняти. Тут доволі таки розумні його кроки.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, коли і чи взагалі почнеться нова світова війна, де всі країни будуть протистояти Китаю, росії і Північній Кореї.

Також Знай.ua писав про те, що Шевченко розповів, що допоможе Україні перемогти.