Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи готується світ до повномасштабної війни у протистоянні Китаю і росії проти всіх країн?

Однозначно так. Саме підписування всяких договорів, підготовка до війни йде повним ходом, йдуть перемовини щодо ядерної зброї – це питання №1. Дійсно зараз активно йде питання про те, як протистояти росії і Китаю.

Чи готовий Китай вступити у повномасштабну світову війну?

Те, що я говорила ще давно, раніше щодо Китаю. Вони ще не готові, але вони найбільше хочуть вступити у війну з Америкою і з НАТО, тому що вони хочуть стати лідерами. Диктаторське правління, їхня влада в Китаї не хоче змінюватися на демократію, а зараз люди все прагнуть цього дійти і вони включаться обов’язково. Але те, що вони на цей момент не готові, це точно.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

І тут ще не всі диктатори. Ще одна країна пізніше долучиться. Ще одна країна як мінімум. Я відчуваю, що це може бути Кім, кореєць може їм допомагати.

Чи може бути це протистояння світу проти Китаю і росії у 2024 році?

Зразу мені прийшла така інформація, що на рівні санкцій, будуть запроваджувати, буде холодна війна спочатку. І вони вже починають діяти. Я маю на увазі, що Європа проти Китаю і росії. Будуть посилювати санкції і до Китаю, і до росії. І ще під питанням знову ж таки Північна Корея, туди також дійде.

Як повідомляв Знай.ua, Балабан заявив, що після поразки у війні на росії генетично буде сидіти помста і реванш.

Також Знай.ua писав про те, що Ніранжан розповів, на чому тримаються еліти та чого вони бояться.