Про це він розповів у програмі «Пульс тижня» з Олексієм Буряченко.

«Потрібно, щоб не тільки постачали, а щоб ми спільно виробляли. Україна підписала угоду з НАТО в царині інтернет-безпеки, інтернет-розвідки. Це важливо, це маленький місточок, але ми маємо дорости до того рівня, що ми будемо для блоку НАТО спільно виробляти зброю. Це буде максимальний рівень довіри. Не просто дати техніку, наші вчені класно розробляють, наші ракети класні», - розповідає Ростислав Балабан.

На його думку, у мирний час ми маємо дійти до того, що займемося спільним виробництвом із НАТО, і це необхідно, оскільки на росії генетично буде сидіти помста, реванш. До того ж, додає політолог, це все й так на них сиділо сторіччями, не 70 років радянщини, а сторіччями, залишається лише міркувати про причини.

«Тому що у них немає власної ідентичності, вони жили фактично на нашій ідентичності Київської Русі. От у чому один із таких моментів серйозних, чому вони заздрили», - міркує Олексій Буряченко.

Як зауважує гість програми, це узагалі цікава тема, чому от росія так себе поводить, що вона народи, які подавляє, потім знищує, всі народи під росією чомусь стали або вимираючими, або малими. Експерт підкреслює, що це, по суті, парадокс, у Європі є маленькі держави із великими народами, а у росії 100 народів і всі обов’язково вимираючі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ніранжан пояснив, що сенс того, що відбувається сьогодні, – переосмислити минуле і увійти в нову епоху з новим мисленням.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів про роботу партизанів на території рф.