Про це він розповів на своєму каналі.

«Які головні висновки ми можемо зробити після цієї акції? Росія показала катастрофічну нездатність у принципі захищати власний кордон та своє населення», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, кордон із Україною у росіян повністю дірявий. Як зазначив Борис Тизенгаузен, фактично ніхто цей кордон не охороняє, і будь-хто може його перетнути.

«Висновок номер два: росія готова битися, вгризатися зубами, сотні тисяч людей покласти незрозуміло за що, але вона абсолютно не готова захищати власне населення. І росіяни не дарма зараз панікують», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт розповів, які переваги ЗСУ дають останні події на Бєлгородщині.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, для чого було проведено операцію на Бєлгородщині: «Перехід на чужу територію».