Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я думаю, що це 2025 рік. І суспільству, і владі нашій, і керівництву, і воєнно-політичному, і нашим Збройним силам, і бійцям, які в окопах, треба завжди тримати більш песимістичний прогноз, тому що краще не очаровуватися, щоби потім не розчаровуватися», - міркує Євгеній Шевченко.

Також він зазначає, що варто радше бути готовими до тяжкої, затяжної війни, а також робити висновки, певні дії, передусім у політичному плані, а далі в економічному і військовому, адже війна – це продовження політики, тільки її інша форма.

Принагідно політик і коментує ситуацію із загрозою з боку білорусі. На його думку, якщо у них там з’являться думки про реванш, то це закінчиться там же, де й почнеться, тому що наша обороноздатність уже на зовсім іншому рівні, завдяки президенту у нас тепер найсильніша армія у Європі.

«А теоретично, чи можуть у них такі з’явитися думки, я більше схиляюся, що ні, якщо вони глузд не втратили взагалі. Але все може бути в життя, тому давати гарантії я не буду, тому що прогноз – це невдячна річ», - підсумовує Євгеній Шевченко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, коли і чи взагалі почнеться нова світова війна, де всі країни будуть протистояти Китаю, росії і Північній Кореї.

Також Знай.ua писав про те, що Шевченко розповів, що допоможе Україні перемогти.