Про це він розповів у своєму блозі.

«Санкційна політика не досягла потрібного ефекту, бо фактично росію врятували Китай та Індія, адже вони почали дисконтом купувати нафту. Це дало можливість зберегти прибутки для фінансування війни», - зазначив Вадим Карасьов.

На думку експерта, введені проти росії санкції колективним Заходом не показали потрібної ефективності і не змогли зупинити агресора.

«Засідання G7, яке буде в Японії, де планується розглянути новий пакет економічної війни проти росії, спрямоване на пошук ефективної формули економічного тиску на росію», - підкреслив Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, також порушуватиметься питання «вторинних санкцій» проти режимів, які є сателітами для російської федерації.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, як довго ще протримаються обмеження на аграрну продукцію з України: «Немає іншого виходу».

Також Знай.ua публікував слова політолога Вадима Карасьова: Формується якась «глобальна партія світу».