Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Російські медіа розганяли чутки про те, що там уже і печиво, і апельсини завозяться, що буде Майдан, оскільки буде мінімальний відрив Ердогана від Киличдароглу, мовляв, Америка влаштує Майдан. Цього не сталося», - зазначає Андрій Золотарьов.

Тим паче, додає він, що навіть соратники з опозиційного табору, та ж Мераль Акшенер, лідер хорошої партії, розкритикувала Киличдароглу, давши зрозуміти, що ніхто, ні Стамбул, ні Анкара Майдан не влаштовуватиме. Та й різниця цих відсотків, наголошує експерт, це 2 мільйони голосів, тут нема чого сказати.

На думку політолога, для України це, по суті, нічого не змінює, хоча в політичному протистоянні спочатку Ердоган звинуватив Киличдароглу в тому, що він – маріонетка Заходу, показуючи себе самодостатньою, автономною фігурою, а потім Киличдароглу у відповідь звинувачував Ердогана в тому, що він – маріонетка путіна. Як він зазначає, і те, і те – велике перебільшення.

«Але для України це означає, що продовжиться ця гра, дворядка Ердогана, коли він і нашим, і вашим. Тобто, з одного боку, він засуджує вторгнення росії в Україну, захоплення українських територій, проте Туреччина залишається значною мірою тим хабом, через який російська економіка отримує можливості обходити санкції», - констатує Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, який сьогодні у росії дефіцит бюджету.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен розповів про розміщення ядерної зброї у білорусі.