Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Колись взагалі були загальні вагони. Це звичайний плацкартний вагон, де немає фактично місць, але є просто загальна кількість пасажирів, приблизно 54 пасажири. При цьому дозволялося продавати чи 80, чи навіть 100 квитків, тобто вдвічі більше», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, усі ці люди їхали стоячи в одному вагоні, який розрахований на значно меншу кількість пасажирів. Як зазначив Анатолій Якименко, для Радянського Союзу це був вимушений захід, оскільки потрібно було заробляти якомога більше грошей для гонки озброєнь, для космічної програми.

«Це ж реальні речі. Країна змушена була голодувати, тому що ми змагалися з американцями, хто там швидше залетить на Місяць, на Марс чи ще кудись», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українці повинні будувати своє щастя навіть у часи війни: думка експерта.

Також Знай.ua повідомляв, що Микола Томенко нагадав про актуальний символ незламного Києва.