Про це він розповів на своєму каналі.

«Що нам робити, коли ми вийдемо на кордон? Ми маємо створювати безпечну зону, тому що, коли дві армії стоять на кордоні, то, звісно ж, страждають прикордонні населені пункти. Враховуючи те, що агресором є росія, ми маємо вжити заходів для того, щоб убезпечити українців від можливих атак», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, прикордонні міста потрібно вберегти від обстрілів, які може здійснювати російська армія. Як зазначив Святослав Дубина, ракетна небезпека зберігається по всій території України, але прикордонні області перебувають завжди в подвійній небезпеці.

«Окрім ракет великої дальності, до них може дістати і звичайна артилерія, можуть бути мінометні обстріли постійні. Вони постійно знаходяться під загрозою», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман пояснив, завдяки чому можна врятувати багато українських життів: «Мета цього удару…».

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак заявив, що спецоперації СБУ увійдуть в історію: «По-справжньому перетворюється на потужну спецслужбу».