Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає експерт, розвідка росії каже, що вони завдають ударів по українських аеродромах і військових об'єктах, усі їх вдається знищити. За його словами, це в них так завжди, куди б не стріляли, все високоточною зброєю і всюди потрапили, але потім ми дивимося і бачимо, що вони насправді обстріляли чергову лікарню або житловий будинок.

«Київ – це виключно про терор. Залякати мирне населення, спровокувати пацифістське населення, і залякати представників іноземних держав, які знаходяться на території України конкретно у Києві, щоб вони теж бігали до бомбосховища», - пояснює Іван Ступак.

Також гість програми зазначає, що багато представників іноземних держав в Україні мають дітей, які ходять тут до шкіл. А ракетні обстріли, констатує експерт, для того, щоб вони писали рапорти, реляції до своїх урядів, що тут все погано, важко і потрібні переговори, не можна жити у такому терорі.

«Тобто російська федерація так може думати і мислити. Тому найближчим часом російська федерація бачить такий план дій до зими, а з перших заморозків почнеться та сама історія, яка була минулого року, але вже з урахуванням тих помилок, які допустили раніше», - констатує Іван Ступак.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, що чекати кінця війни і тоді реформувати державу – не правильно, ми маємо будувати своє щастя вже сьогодні.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як довго ще протримаються обмеження на аграрну продукцію з України.